Legendeband til Orkdal

 

The Rainmakers skal holde fem norgeskonserter i vår.

Fire i Norges største byer, og en i lille Orkdal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Rainmakers skal holde en av fem norgeskonserter i Orkdal 1. april.

 

For første gang på 25 år legger The Rainmakers ut på norgesturnè. I tillegg til å holde konserter både i Oslo, Bergen og Trondheim tar det amerikanske bandet også turen innom Orkdal for å holde konsert.

- Det celebre besøket er enormt stort for et lite sted som Orkdal. Dette er tross alt ett band som har solgt til gull flere ganger i Norge, og trukket fulle hus på blant annet Rockefeller, Samfundet og Kalvøya på 80-90 tallet, forteller konsertarrangør Olav Berg.

Facebookgruppe

Men konserten i april ikke orkdal-debut for alle medlemmene i The Rainmakers. Det er ikke mer enn et år siden frontfigur Bob Walkenhorst og Jeff Porter holdt konsert i Orkdal, noe Berg mener la grunnlaget for at hele bandet la årets turne innom.

- Vi jobbet hardt for å få Walkenhorst og Porter hit i fjor, og lagde blant annet en facebookgruppe som ble veldig populær. Fjorårets konsert ble en enorm suksess, så da ble snakk om gjenforening og turne med hele bandet fulgte vi spent med, og sendte mange forespørsler. Etter den enorme responsen konserten med Walkenhorst og Porter fikk i fjor, kunne The Rainmakers rett og slett ikke la være å komme tilbake til Orkdal, humrer Berg.

Spiller debutplata i sin helhet

Sammen med kameraten Per Helge Weiseth er han konsertarrangør for The Rainmakers-konserten i Orkdal, som også er et samarbeid med Orkdal MC-klubb. Berg forteller at han vært ihuga The Rainmakersfan siden 1986, da den selvtitulerte debutplata til det amerikanske bandet ble sluppet.

- Det som er veldig spesielt med årets turne er at The Rainmakers skal spille debutplata i sin helhet i rekkefølge. Konserten går rett og slett inn i historiebøkene, smiler Berg.

 

 

The Rainmakers spiller på Blæst 31. mars og i lokalene til Orkdal MC-klubb 1. april.

 

Publisert: 31.01.2011 kl. 16:13
Endret: 31.01.2011 kl. 16:27

The Rainmakers skal holde en av fem norgeskonserter i Orkdal 1. april.